La nova executiva dels socialistes de Dénia engega la maquinària per a les eleccions de 2023 amb la constitució de les comissions sectorials

La flamant executiva del PSPV-PSOE Dénia, votada en assemblea general el passat 19 d’abril i liderada per Vicent Grimalt, actual alcalde de la ciutat, com a secretari general, va celebrar ahir dilluns la primera reunió per a començar a engegar la maquinària electoral.

Amb la vista posada en les eleccions municipals del 2023, s’hi va iniciar el procés de constitució de les comissions sectorials que estaran integrades per militància, persones simpatitzants, ciutadania en general i representació de les entitats de la ciutat.

La missió de les sectorials és doble i temporalitzada en dos fases: a partir de ja i fins al setembre, treballaran en l’avaluació del grau de compliment del programa de govern per a la legislatura 2019-2023.

Després de l’estiu, aquests grups de treball, organitzats per àrees temàtiques coincidents amb les secretaries de l’executiva, es centraran en les aportacions que donaran cos al nou programa electoral per a maig de 2023.

L’objectiu és constituir tantes sectorials com a secretaries te la nova executiva perquè hi coincidisquen els punts d’interés: polítiques de ciutat, participació, educació, esports, benestar social, promoció econòmica, persones majors, joventut, igualtat i diversitat, transició ecològica i les entitats de Jesús Pobre i la Xara.

Cada comissió estarà dirigida pel secretari o secretària de l’àrea corresponent de l’executiva.

Deja una respuesta