La falla Camp Roig respira amor per a presentar a Sheila Negre i Pilar Serra com a Falleres Majors


La Falla Camp Roig va realitzar aquesta setmana l’acte de presentació de Sheila Negre Pedro i Pilar Serra Tomás, les seues falleres Majors 2019-2020.

L’acte basat en l’importància de l’amor va estar presentat per Ana Barber i Juanjo Bañuls.

En començar una xicoteta introducció per part dels presentadors demostrant la seua estima cap a les falles.

La presidenta infantil Ainara Cucarella i el president Samuel Buigues són els primers a eixir a escena, en la qual estaven esperant per fer-li entrega del basto d’encomanament.

A continuació la cort d’honor de la falla.

Els presentadors van celebrar la festa en un ball que va donar pas les protagonistes de nit, Sheila i Pilar, que van rebre la banda de mans dels seus presidents portada a l’escenari per familiars.

 

Les paraules d’estima en l’exaltació van ser per part de Devora i Jordana, mare i cosina de la xiqueta. I en el cas de Pilar va ser Toni Sansano, amic de la Fallera Major.

A continuació les pleitesies per part dels càrrecs del passat any. Jose Vicente Martínez ha sigut el representant de la Mare del Déu dels Desemparats. El regidor de festes Òscar Mengual. I les Falleres Majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno acompanyada pel president de Junta Local Fallera, Salvador Pérez.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.