La falla Camp Roig respira amor per a presentar a Sheila Negre i Pilar Serra com a Falleres Majors


La Falla Camp Roig va realitzar aquesta setmana l’acte de presentació de Sheila Negre Pedro i Pilar Serra Tomás, les seues falleres Majors 2019-2020.

L’acte basat en l’importància de l’amor va estar presentat per Ana Barber i Juanjo Bañuls.

En començar una xicoteta introducció per part dels presentadors demostrant la seua estima cap a les falles.

La presidenta infantil Ainara Cucarella i el president Samuel Buigues són els primers a eixir a escena, en la qual estaven esperant per fer-li entrega del basto d’encomanament.

A continuació la cort d’honor de la falla.

Els presentadors van celebrar la festa en un ball que va donar pas les protagonistes de nit, Sheila i Pilar, que van rebre la banda de mans dels seus presidents portada a l’escenari per familiars.

 

Les paraules d’estima en l’exaltació van ser per part de Devora i Jordana, mare i cosina de la xiqueta. I en el cas de Pilar va ser Toni Sansano, amic de la Fallera Major.

A continuació les pleitesies per part dels càrrecs del passat any. Jose Vicente Martínez ha sigut el representant de la Mare del Déu dels Desemparats. El regidor de festes Òscar Mengual. I les Falleres Majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno acompanyada pel president de Junta Local Fallera, Salvador Pérez.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *